ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ
Αρχική arrow ΚΕ.Κ.Π.-Α. arrow ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΚΠ-Α.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΚΠ-Α. Εκτύπωση
 

 

 

Η ομιλία της Προέδρου του ΚΕΚΠ-Α. Δ. Καλδερεμτζή στην εκδήλωση του Δήμου Αλμωπίας για την παγκόσμια ημέρα Τρίτης ηλικίας.

 


Κύριε Δήμαρχε, κύριοι συνάδελφοι, αγαπητοί συμπολίτες, κυρίες και κύριοι καλημέρα σας,

χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι μαζί σας σήμερα για να γιορτάσουμε την ημέρα που είναι αφιερωμένη στην Τρίτη ηλικία.

Αυτό το διάστημα που είμαι κοντά σας, είχα την ευκαιρία να σας γνωρίσω, να μιλήσω και να απολαύσω έναν καφέ μαζί σας.

Για μένα αυτή η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη και σπουδαία. Εμπειρία που με κάνει να νιώθω περήφανη για την θέση που μου εμπιστεύθηκε ο Δήμαρχος ως Πρόεδρο στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης δηλαδή τα πρώην Καπή και παιδικούς σταθμούς.

Ξέρω πως αυτό που χρειάζονται οι μεγαλύτεροι άνθρωποι είναι ένα σπίτι, γεμάτο αγάπη και ζεστασιά.( φροντίδα)

Παρά την πρόοδο της επιστήμης δεν βρέθηκε ακόμη φάρμακο που να αντικαθιστά αυτές τις τόσο σημαντικές αξίες.

Ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι άνθρωποι μας μεγάλωσαν και στάθηκαν δίπλα μας, θυσιάζοντας κομμάτι από την δική τους ζωή. Οφείλουμε όχι μόνο να τους σεβόμαστε και να τους εκτιμούμε αλλά να τους έχουμε συνεχώς στο μυαλό και στην καρδιά μας. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι απόμαχοι ζωής αλλά είναι ενεργά μέλη στην κοινωνία.

Εξάλλου όπως λέει και η λαϊκή παροιμία:« εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα’ ρθεις».

Το δικό σας σπίτι είναι εδώ!!! Έχει πρόσωπο, έχει τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους, έχει κι όλους εμάς που σας ΑΓΑΠΑΜΕ.!!!!

Σας εύχομαι να απολαύσετε τη συνέχεια της εκδήλωσης.

Ευχαριστώ.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Πασόη Δημήτρη, τους γιατρούς του ιατρικού συλλόγου Πέλλας, κ.Κάλφα Δημήτριο και κ.Καρρά Θεόδωρο την κοινωνική λειτουργό κ. Ιγνατίδου Συμέλα , τους εργαζομένους του ΚΕΚΠ-Α, των παιδικών σταθμών και τις κυρίες του γυναικείου συλλόγου Όρμας που επιμελήθηκαν τον μπουφέ, τα φυτώρια Γεωργιάδη, Γκλαβάκη, Ζμπάινου και Σιώπη για τα φυτά που μας προσέφεραν, τον κ.Τσακιρίδη για την προσφορά κρασιών, τον Πρόεδρο των Λουτρών κ. Ιωαννίδη για την δωρεάν λουτροθεραπεία στα μέλη του ΚΑΠΗ, τον κ. Βασίλη Δεμερτζή για την επιμέλεια της μουσικής και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που παραβρεθήκατε σήμερα εδώ.
Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος του ΚΕΚΠ-Α


Δέσποινα Καλδερεμτζή


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Έρευνα Απόψεων
banner_diavgia.png