ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ
Αρχική arrow ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ arrow Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για εργοταξιακή σήμανση - κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για εργοταξιακή σήμανση - κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις Εκτύπωση
 

Εργοταξιακή σήμανση - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αριδαίας.

Στα πλαίσια του έργου  «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ», κρίνεται απαραίτητη η εφαρμογή Εργοταξιακής Σήμανσης – Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων για την ορθή  και ασφαλή διεξαγωγή των εργασιών.

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται η αντικατάσταση του καλλωπιστικού φωτισμού εκατέρωθεν της οδού Κύπρου.

 

Ειδικότερα

· Στο Βορειοανατολικό πεζοδρόμιο της οδού Κύπρου θα πραγματοποιηθούν εκσκαφές σε μήκος ~250 μέτρων, από την πλατεία Αγ. Γάτσου με κατεύθυνση προς την Κεντρική Πλατεία. Επίσης θα πραγματοποιηθούν τομές και εκσκαφές στις διασταυρώσεις της οδού Κύπρου με τις οδούς Διάκου και Λοχαγού Παπαδοπούλου.

 

· Στο Νοτιοδυτικό πεζοδρόμιο της οδού Κύπρου θα πραγματοποιηθούν εκσκαφές σε μήκος ~200 μέτρων, από την πλατεία Αγ. Γάτσου με κατεύθυνση προς τον Ι.Ν. Αγίου Νικάνδρου και Ιωαννικίου. Επίσης θα πραγματοποιηθούν τομές και εκσκαφές στις διασταυρώσεις της οδού Κύπρου με τις οδούς Διάκου και Λοχαγού Παπαδοπούλου.

 

Για την ορθή και ασφαλή διεξαγωγή των εργασιών κρίνεται απαραίτητη η απαγόρευση στάθμευσης σε όλο το μήκος της οδού Κύπρου από την πλατεία Αγ. Γάτσου έως την Κεντρική Πλατεία εκατέρωθεν του δρόμου.


 

Επίσης

 

1. Για 20 μέτρα στην οδό Διάκου, από διασταύρωση με Κύπρου με κατεύθυνση προς οδό Κολοκοτρώνη, εκατέρωθεν του δρόμου, απαγόρευση στάθμευσης.

2. Για 20 μέτρα στην οδό Διάκου, από διασταύρωση με Κύπρου με κατεύθυνση προς οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, εκατέρωθεν του δρόμου, απαγόρευση στάθμευσης.

3. Για 20 μέτρα στην οδό Λοχαγού Παπαδοπούλου, από διασταύρωση με Κύπρου με κατεύθυνση προς οδό Κολοκοτρώνη, εκατέρωθεν του δρόμου, απαγόρευση στάθμευσης.

4. Για 20 μέτρα στην οδό Λοχαγού Παπαδοπούλου, από διασταύρωση με Κύπρου με κατεύθυνση προς οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, εκατέρωθεν του δρόμου, απαγόρευση στάθμευσης.

 

Επειδή θα χρησιμοποιηθούν βαριά μηχανήματα για τις εκσκαφές στις διασταυρώσεις των οδών Διάκου και Λοχαγού Παπαδοπούλου με οδό Κύπρου κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων με στένωση των οδών αλλά και η προσωρινή ολιγόλεπτη ΔΙΑΚΟΠΗ της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς αυτές, στα σημεία που τέμνονται με την οδό Κύπρου.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας ταυτοχρόνως στις οδούς Διάκου και Λοχαγού Παπαδοπούλου, η εκτόνωση της κυκλοφορίας θα γίνεται εναλλάξ από τις οδούς αυτές μέσω παραπλεύρων και μέσω της οδού Ταγματάρχη Χαϊλή για την οδό Διάκου η οποία είναι διπλής κατεύθυνσης.

 

Σε απόσταση 50 μέτρων και 20 μέτρων από τα σημεία εκτέλεσης των εργασιών θα τοποθετούνται προειδοποιητικές πινακίδες εκτέλεσης εργασιών.

 

Τα παραπάνω ισχύουν για την περίοδο από 14/01/2021 έως 24/01/2021.

 

 

   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ε.Δ. 

 

ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

                                                                                    

kykloforiakes_rythmiseis.jpg

 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Έρευνα Απόψεων
banner_diavgia.png