ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ
Αρχική arrow Δ.Ε.Υ.Α.Α. arrow Προμήθεια εξοπλισμού ανθεκτικού χειριστηρίου πεδίου Android S50 με σκοπό την μέτρηση υδρομέτρων

Προμήθεια εξοπλισμού ανθεκτικού χειριστηρίου πεδίου Android S50 με σκοπό την μέτρηση υδρομέτρων Εκτύπωση
 

Προμήθεια εξοπλισμού ανθεκτικού χειριστηρίου πεδίου Android S50

με σκοπό την μέτρηση υδρομέτρων

s50.jpg

 

 

Η υπηρεσία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την απόκτηση εξειδικευμένου εξοπλισμού με σκοπό την μέτρηση των υδρομέτρων. Συγκεκριμένα, προμηθευτήκαμε ανθεκτικό χειριστήριο πεδίου Android S50.

Η προμήθεια της συγκεκριμένης συσκευής πραγματοποιήθηκε με γνώμονα την εξέλιξη λειτουργίας  της υπηρεσίας και τον εκσυγχρονισμό αυτής.


Εκτενέστερα, οι υδρομετρητές θα έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία του καταναλωτή, ώστε να αποσπούν όποια πληροφορία τους είναι απαραίτητη την δεδομένη στιγμή της μέτρησης των κυβικών (π.χ. προηγούμενη ένδειξη).

Επίσης, η χρήση αυτής της συσκευής διαθέτει την λειτουργία  GPS, γεγονός που βοήθα στο άμεσο εντοπισμό των υδρομέτρων, καθώς επίσης και τη δυνατότητα λήψης  φωτογραφίας του υδρομέτρου, όποτε  αυτό είναι αναγκαίο.

Σκοπός μας είναι να πραγματοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερες ενέργειες, οι οποίες συνδράμουν στην διατήρηση αξιοπιστίας της υπηρεσίας.

 

 

                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Έρευνα Απόψεων
banner_diavgia.png