ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ
Αρχική arrow ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ arrow Ερωτηματολόγιο ΣΒΑΚ

Ερωτηματολόγιο ΣΒΑΚ Εκτύπωση
 

Στα πλαίσια του «Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Αλμωπίας» που εκπονείται από τον Ανάδοχο Μελετητή, Μυρισιώτη Ευθύμιο του Χρήστου - Αγρ. Τοπογράφο Μηχανικό, για λογαριασμό του Δήμου Αλμωπίας, διεξάγεται έρευνα με θέμα την αξιολόγηση της ζήτησης των μετακινήσεων στο σύνολο του Δήμου Αλμωπίας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό μίας ολοκληρωμένης πρότασης η οποία θα ενισχύει την ισορροπημένη ανάπτυξη όλων των μέσων μεταφοράς παράλληλα με τη στροφή προς εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης.

Οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της παρούσας μελέτης. Μια σύνοψη των αποτελεσμάτων της έρευνας μπορεί να σας κοινοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της μελέτης, εφόσον το επιθυμείτε.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και σας παρακαλούμε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις με τον τρόπο που θα σας υποδεικνύεται κάθε φορά.

Επισυνάπτεται το έντυπο βοηθητικό υλικό και παρατίθεται παρακάτω ο σύνδεσμος (link) του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου https://forms.gle/oyLzniu2iobWCcje7

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

 


Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών 
Δ/νση Τεχν. Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας 
Δήμος ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Έρευνα Απόψεων
banner_diavgia.png