ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ
Αρχική arrow Δήμαρχος arrow ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Εκτύπωση
 

ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκα τον Αύγουστο του 1978 από αγρότες γονείς στην ακριτική κοινότητα Προμάχων Αλμωπίας. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Αριδαίας και αμέσως ανέλαβα τα κτήματα του πατέρα μου, ενώ ταυτόχρονα εργάστηκα στο πλάι του ως υλοτόμος. Τα πρώτα μου βήματα ως ελεύθερος επαγγελματίας ήταν η συνεργασία μου σε καταστήματα μαζικής εστίασης στο χωριό των Προμάχων. Από το 2018 επέκτεινα τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες εκτός της περιοχής, δημιουργώντας την εταιρεία The Tea Makers με έδρα τη Σαντορίνη.

Η λαογραφία όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την τοπική παράδοση, με έλκει από πολύ μικρή ηλικία. Έτσι, εντάχθηκα στο Μορφωτικό Χορευτικό Σύλλογο Προμάχων, στον οποίο και συμμετέχω 30 ολόκληρα χρόνια από τα οποία τα 8 τελευταία, υπηρετώ ως πρόεδρος.

Το 2010 για πρώτη φορά αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, χωρίς όμως να εκλεγώ. Επανέλαβα την προσπάθεια μου το 2014 και είχα την τιμή να εκλεγώ πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα της Αριδαίας. Διετέλεσα Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας στο Δήμο Αλμωπίας για 2,5 χρόνια .Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Τζιβάνη και έχουμε τρία παιδιά, δύο αγόρια εννέα και δώδεκα  χρονών και ένα νεογέννητο κοριτσάκι.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2019, ανέλαβα καθήκοντα ως Δήμαρχος Αλμωπίας.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Έρευνα Απόψεων
banner_diavgia.png