ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ
Αρχική arrow ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ arrow ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ Εκτύπωση
 

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ

 

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Αλμωπίας στα σχολεία και ο τελικός απολογισμός θα είναι αυτός που θα αναδείξει τη διαφορά.

Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκε το έργο που περιελάμβανε την ανακατασκευή της περίφραξης και τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου στο Νηπιαγωγείο Γαρεφείου. Ένα έργο απαραίτητο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η περίφραξη είχε παρουσιάσει ρωγμές και ήταν άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια των μαθητών.

Οι εκτελεσθείσες εργασίες στοίχισαν 11.000 ευρώ από την ΣΑΤΑ Σχολικών, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 12.000 ευρώ. Θα ακολουθήσει συμπληρωματική μελέτη για να ολοκληρωθεί η παρέμβαση.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Οι τακτικές επισκέψεις μας στις σχολικές μονάδες, οδηγούν στην επίλυση σημαντικών και χρόνιων προβλημάτων όπως είναι αυτό που αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια το Νηπιαγωγείο Γαρεφείου. Υπήρχε πλέον σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια των μαθητών και ήταν επιτακτική η ανάγκη για την υλοποίηση αυτής της παρέμβασης. Στόχος μας είναι η αρτιότητα στην κατασκευή όλων των έργων που υλοποιούμε, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην αισθητική τους εικόνα».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Έρευνα Απόψεων
banner_diavgia.png