ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ
Αρχική arrow ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ arrow ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΗΛΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΗΛΙΑ Εκτύπωση
 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΗΛΙΑΣ

 

Επειδή τα Χριστούγεννα είναι αγάπη, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης το Δημοτικό Σχολείο Μηλιάς για να ανταλλάξουν γιορτινές ευχές με τους μαθητές και τους δασκάλους. Εκεί τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του χωριού κ. Γιάννης Καρφιτσόπουλος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Παράλληλα, μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς μας φίλους, στους οποίους ο Δήμαρχος χάρισε από ένα συμβολικό δωράκι ενόψει των Χριστουγέννων και τους ευχήθηκε υγεία και καλή πρόοδο στα μαθήματά τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, η χαρά τους ήταν μεγάλη.

Στη συνέχεια τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκαν στις ζωγραφιές των μαθητών που σχετίζονταν με τον εθελοντισμό και εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, όπου οι μαθητές αποδέχτηκαν το κάλεσμα του Δήμου Αλμωπίας και αποτύπωσαν σε ζωγραφιές την έννοια του εθελοντισμού. Ο κ. Χατζηγιαννίδης μίλησε στα παιδιά και τα ευχαρίστησε γι’ αυτή τους την προσπάθεια και τους ευχήθηκε καλές γιορτές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Έρευνα Απόψεων
banner_diavgia.png