ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ
Αρχική arrow ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ arrow Τακτική δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας

Τακτική δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας Εκτύπωση
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΣΕ   ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 

Σας καλούμε να έρθετε στις  6  Ιουνίου  2016,  ημέρα  Δευτέρα  και ώρα  11:00 π.μ., στο Δημαρχείο Αλμωπίας,  στην Αριδαία,  στην τακτική δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010,  για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ   ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ   ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

1

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, για Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην πόλη της Αριδαίας.

2

Εκθέσεις βεβαίωσης παράβασης για τον παιδότοπο του κ. Αϊνατζή Χρήστου, που βρίσκεται στην ΄Αψαλο. Αριθμ. πρωτ. 8590/8-4-2016 έγγραφο της Επιτροπής Διενέργειας Ελέγχων στους παιδότοπους του Δήμου Αλμωπίας, με θέμα «Αποστολή στοιχείων». 

3

 

 

Εκθέσεις βεβαίωσης παράβασης για τον παιδότοπο της κ. Μαχαιρίδου Ειρήνης, που βρίσκεται  στην ΄Αψαλο. Αριθμ. πρωτ. 8589/8-4-2016 έγγραφο της Επιτροπής Διενέργειας Ελέγχων στους παιδότοπους του Δήμου Αλμωπίας, με θέμα «Αποστολή στοιχείων». 

4

 

Εκθέσεις βεβαίωσης παράβασης για τον παιδότοπο της «Λεμονίδου Ελευθερία  και  ΣΙΑ  ΟΕ», που βρίσκεται  στο Λουτράκι. Αριθμ. πρωτ. 8588/8-4-2016 έγγραφο της Επιτροπής Διενέργειας Ελέγχων στους παιδότοπους του Δήμου Αλμωπίας, με θέμα «Αποστολή στοιχείων». 

5

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, για καθορισμό νέας θέσης περιπτέρου στον οικισμό Υδραίας.

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  ΖΩΗΣ

ΜΠΙΝΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ   ΑΛΜΩΠΙΑΣ     


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Έρευνα Απόψεων
banner_diavgia.png