ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ
Αρχική arrow ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ arrow Ανοιχτή Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων για το Σχολείο Μελισσοκομίας στο Δήμο Αλμωπίας

Ανοιχτή Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων για το Σχολείο Μελισσοκομίας στο Δήμο Αλμωπίας Εκτύπωση
 

Ανοιχτή Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων για το Σχολείο Μελισσοκομίας στο Δήμο Αλμωπίας

Ο Δήμος Αλμωπίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες στο μελισσοκομικό σχολείο που θα υλοποιηθεί στα πλαίσια της πράξης «Bee-conomy» του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας «Greece-the Former Yugoslav Republic of Macedonia».

Σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μελισσοκομίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα υλοποιηθούν δυο κύκλοι μαθημάτων:

1ος κύκλος μαθημάτων (70 ώρες): απευθύνεται σε 25 προχωρημένους εκπαιδευόμενους.   Προτεραιότητα θα δοθεί σε επαγγελματίες μελισσοκόμους του Δήμου Αλμωπίας. Όσοι μελισσοκόμοι που δεν είναι κάτοικοι Αλμωπίας, θα μπουν σε λίστα προτεραιότητας.

2ος κύκλος μαθημάτων (70 ώρες): απευθύνεται σε 25 αρχάριους. Προτεραιότητα θα δοθεί σε άνεργους δημότες του Δήμου Αλμωπίας. Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν είναι κάτοικοι Αλμωπίας θα μπουν σε λίστα προτεραιότητας.Συνημμένα της αίτησης, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν:

Για τον 1ο κύκλο μαθημάτων: Βεβαίωση μονίμου κατοικίας, Μελισσοκομικό βιβλιάριο, Συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο καταγραφής μελισσοκομικής χλωρίδας (διατίθεται στο Γραφείο Πρωτοκόλλου το Δήμου).

Για τον 2ο κύκλο μαθημάτων: Βεβαίωση μονίμου κατοικίας, Βεβαίωση ανεργίας, Απολυτήριο λυκείου.·           Δεν υπάρχει οικονομική συμμετοχή των συμμετεχόντων.

·           Κάθε εκπαιδευόμενος θα πάρει δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και επικυρωμένο αποδεικτικό παρακολούθησης.

· Για δέκα επαγγελματίες μελισσοκόμους που θα επιλεγούν μετά το πέρας των μαθημάτων θα δημιουργηθούν ηλεκτρονικές σελίδες πώλησης των προϊόντων τους.

·           Οι άνεργοι συμμετέχοντες δε χρειάζεται να κάνουν διακοπή της ανεργίας τους.

· Τα μαθήματα θα γίνουν στην αίθουσα του Μελισσοκομικού Σχολείου στο Δημοτικό Κατάστημα Εξαπλατάνου και θα χρησιμοποιηθεί ειδικός εξοπλισμός.

·           Σε περίπτωση που οι αιτήσεις είναι πλέον των 25 ανά περίπτωση, θα υλοποιηθεί ανοιχτή κλήρωση.

·           Οι αιτήσεις κατατίθενται στο Πρωτόκολλο του Δήμου Αλμωπίας έως τις 02/06/2016.

·           Αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση m.pappa@choosead.gr

· Η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων θα ανακοινωθεί άμεσα. Το τμήμα των αρχαρίων θα γίνει τις ώρες 10:00-14:00 ενώ των έμπειρων μελισσοκόμων 17:00-21:00.

·           Το Σχολείο Μελισσοκομίας θα πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση τις ίδιες πάντα ώρες και θα διαρκέσει περίπου είκοσι μέρες.

 

 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Έρευνα Απόψεων
banner_diavgia.png