ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ
Αρχική arrow ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ arrow Δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Εκτύπωση
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΣΕ   ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

             Σας καλούμε να έρθετε στις  2  Φεβρουαρίου 2016,  ημέρα  Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ., στο Δημαρχείο Αλμωπίας,  στην Αριδαία,  στην τακτική δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010,  για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

                                     ΘΕΜΑΤΑ   ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ   ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

1ο ΘΕΜΑ:      

Ανακοίνωση εγγράφων.

 

2ο ΘΕΜΑ:      

Αίτηση της  κ. Τσουλφά  Χριστίνας του Παύλου,  για χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Επιχειρήσεις Μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος   (ζεστής και κρύας κουζίνας) ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ»,  που βρίσκεται  στον οικισμό Αετοχωρίου  Τ.Κ. Νότιας.

 

3ο ΘΕΜΑ:      

Χορήγηση άδειας απότμησης πεζοδρομίου στον οδό Ταγματάρχη Χαϊλή στην  Αριδαία, κατόπιν της αιτήσεως του κ. Σμήνα Βασιλείου «΄Εγκριση εισόδου – εξόδου πλυντηρίου αυτοκινήτων».

4ο ΘΕΜΑ:       ΄

Εισηγητική έκθεση του Τμήματος  Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αλμωπίας, για την αποζημίωση  ιδιοκτησιών που ισούται με τον συμψηφισμό των υποχρεώσεων (από και προς αυτές), σύμφωνα με τους πίνακες πράξης εφαρμογής Π.Ε. 5/92 της Π.Μ.Ε. Αριδαίας (Ιατρίδου Αφεντούλα χήρα του Νικολάου).

5ο ΘΕΜΑ:      

Εισηγητική έκθεση του Τμήματος  Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αλμωπίας, για την αποζημίωση  ιδιοκτησιών που ισούται με τον συμψηφισμό των υποχρεώσεων (από και προς αυτές), σύμφωνα με τους πίνακες πράξης εφαρμογής Π.Ε. 5/92 της Π.Μ.Ε. Αριδαίας (Ιατρίδης  Γεώργιος του Νικολάου).

6ο ΘΕΜΑ:      

Εισηγητική έκθεση του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αλμωπίας, για την αποζημίωση  ιδιοκτησιών (προς αυτές), σύμφωνα με τους πίνακες πράξης εφαρμογής Π.Ε. 5/92 της Π.Μ.Ε. Αριδαίας (Ιατρίδου Νοχουτίδου Φωτεινή   του Δαμιανού).

7ο ΘΕΜΑ:      

Εισηγητική έκθεση του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αλμωπίας, για την αποζημίωση  ιδιοκτησιών (προς αυτές), σύμφωνα με τους πίνακες πράξης εφαρμογής Π.Ε. 5/92 της Π.Μ.Ε. Αριδαίας (Ιατρίδου Μπόσνα Βαρβάρα του Δαμιανού).

8ο ΘΕΜΑ:      

Εισηγητική έκθεση του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αλμωπίας, για την αποζημίωση  ιδιοκτησιών (προς αυτές), σύμφωνα με τους πίνακες πράξης εφαρμογής Π.Ε. 5/92 της Π.Μ.Ε. Αριδαίας (Ιατρίδου Γεωργία  του Γεωργίου).

9ο ΘΕΜΑ:      

Εισηγητική έκθεση του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αλμωπίας, για την αποζημίωση  ιδιοκτησιών (προς αυτές), σύμφωνα με τους πίνακες πράξης εφαρμογής Π.Ε. 5/92 της Π.Μ.Ε. Αριδαίας (Ιατρίδης  Δαμιανός  του Γεωργίου).

10ο ΘΕΜΑ:  

Εκθέσεις βεβαίωσης παράβασης για τον παιδότοπο του κ. Αϊνατζή Χρήστο, στην ΄Αψαλο. Έγγραφο της Επιτροπής Διενέργειας Ελέγχων στους παιδότοπους, περί απομάκρυνσης των παιχνιδοκατασκευών. 

11ο ΘΕΜΑ:  

Εκθέσεις βεβαίωσης παράβασης για τον παιδότοπο της κ. Μαχαιρίδου Ειρήνης, στην ΄Αψαλο. Έγγραφο της Επιτροπής Διενέργειας Ελέγχων στους παιδότοπους του Δήμου Αλμωπίας, περί προσκόμισης νεοτέρων  στοιχείων. 

 

                    Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  ΖΩΗΣ

 

ΜΠΙΝΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ   ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Έρευνα Απόψεων
banner_diavgia.png