ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ
Αρχική arrow ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ arrow ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Εκτύπωση
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΣΕ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 

             Σας καλούμε να έρθετε την  11η   Δεκεμβρίου  2015,  ημέρα  Παρασκευή και ώρα 14:00  (2 μ.μ.), στο Δημαρχείο Αλμωπίας,  στην Αριδαία,  στην τακτική δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010,  για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

                                    ΘΕΜΑΤΑ   ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ   ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

1ο ΘΕΜΑ:   

Ανακοίνωση εγγράφων.

 

2ο ΘΕΜΑ:   

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, για την επέκταση της λαϊκής αγοράς Αριδαίας, κατόπιν πρότασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας.

 

3ο ΘΕΜΑ:   

Αίτηση του κ. Λεπίτκου Θωμά  του Χρήστου,  για χορήγηση νέας προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης – προχείρου  γεύματος (ζεστής και κρύας κουζίνας) (ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ)», στην Κοινοπραξία με την επωνυμία «ΛΕΠΙΤΚΟΣ Θ. – ΚΩΤΣΟΣ Γ. – ΛΙΟΥΓΑΣ Δ.»,  που βρίσκεται  εντός της περιοχής των Λουτρών Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας,  λόγω λήξης της προηγούμενης.

4ο ΘΕΜΑ:   

Έγγραφο της προϊσταμένης του Τμήματος Τοπικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Αλμωπίας,  για την ανάκληση ΄Αδειας Ίδρυσης & Λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ), που βρίσκεται στην Αριδαία.

 

5ο ΘΕΜΑ:   

Έγγραφο της προϊσταμένης του Τμήματος Τοπικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Αλμωπίας,  για την ανάκληση ΄Αδειας Ίδρυσης & Λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΑΦΕΝΕΙΟ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ), που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αρχαγγέλου.

 

 

                    Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  ΖΩΗΣ

 

                    ΜΠΙΝΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

                           ΔΗΜΑΡΧΟΣ        


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Έρευνα Απόψεων
banner_diavgia.png