ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ
Αρχική arrow Επιτροπές arrow ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Εκτύπωση
 

1.Πρόεδρος του νομικού προσώπου ορίζεται ο κ. ΒΕΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ Δημοτικός Σύμβουλος (πλειοψηφίας) με αναπληρωτή του τον κ. ΑΒΡΑΜΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ Δημοτικός Σύμβουλος (πλειοψηφίας)

2.Αντιπρόεδρος ορίζεται ο  κ. ΡΩΣΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοτικός Σύμβουλος (πλειοψηφίας) με αναπληρωτή του τον κ. ΔΟΝΤΣΟ ΧΡΗΣΤΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοτικός Σύμβουλος (πλειοψηφίας)

 

ΜΕΛΗ:

1. Ο κ. ΒΕΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ Δημοτικός Σύμβουλος (πλειοψηφίας) με αναπληρωτή του τον κ. ΑΒΡΑΜΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ Δημοτικός Σύμβουλος (πλειοψηφίας)

2. Ο κ. ΡΩΣΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοτικός Σύμβουλος (πλειοψηφίας) με αναπληρωτή του τον κ. ΔΟΝΤΣΟ ΧΡΗΣΤΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοτικός Σύμβουλος (πλειοψηφίας)

3. Ο κ. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Δημοτικός Σύμβουλος (της μείζονος μειοψηφίας) με αναπληρωτή του τον κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δημοτικός Σύμβουλος (της μείζονος μειοψηφίας)

4. Ο κ. ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ δημότης (ελάσσονος μειοψηφίας) με αναπληρώτρια του την κα. ΑΜΠΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ δημότης (ελάσσονος μειοψηφίας)

5. Ο κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ Διευθύντρια σχολικής μονάδας ΓΕΛ Αριδαίας, με αναπληρωτή του τον κ. ΟΡΛΗ ΑΝΔΡΕΑ του ΙΩΑΝΝΗ Διευθυντής σχολικής μονάδας 1ου Γυμνασίου Αριδαίας

6. Ο κ. ΑΣΤΡΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΟΥ Διευθυντής σχολικής μονάδας 2ου ΕΠΑΛ Αριδαίας, με αναπληρωτή του τον κ. ΜΗΤΡΕΝΤΣΗ ΙΩΑΝΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Διευθυντής σχολικής μονάδας 1ο ΕΚ Αριδαίας.

7. Ο κ. ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΥΜΕΩΝ εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων Γενικού Λυκείου Αριδαίας, που είναι η μεγαλύτερη σχολική μονάδα, με αναπληρώτρια του την κα ΑΡΖΟΓΛΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων Γενικού Λυκείου Αριδαίας.

8. Η ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ εκπρόσωπος των μαθητικών κοινοτήτων, με αναπληρώτριά της την  ΝΑΖΙΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

9.Η κ. ΜΠΕΗ ΑΣΗΜΟΥΛΑ του ΜΙΧΑΗΛ δημότης με εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης με αναπληρωτή του την κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ δημότης με εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης

 

 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Έρευνα Απόψεων
banner_diavgia.png