ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ
Αρχική arrow Επιτροπές arrow ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Εκτύπωση
 

1.Πρόεδρος του νομικού προσώπου ορίζεται ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ Δημοτικός Σύμβουλος (πλειοψηφίας) με αναπληρωτή του τον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του ΛΑΜΠΡΙΑΝΟΥ Δημοτικός Σύμβουλος (πλειοψηφίας).

2.Αντιπρόεδρος ορίζεται ο κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  Δημοτικός Σύμβουλος (πλειοψηφίας) με αναπληρώτρια του την κα. ΖΙΑΚΑ – ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ  Δημοτικός Σύμβουλος (πλειοψηφίας).

 

 ΜΕΛΗ:

1. Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ Δημοτικός Σύμβουλος (πλειοψηφίας) με αναπληρωτή του τον κ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ του ΛΑΜΠΡΙΑΝΟΥ Δημοτικός Σύμβουλος (πλειοψηφίας)

2. Ο κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  Δημοτικός Σύμβουλος (πλειοψηφίας) με αναπληρώτρια του την κα. ΖΙΑΚΑ – ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ  Δημοτικός Σύμβουλος (πλειοψηφίας)

3. Ο κ. ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοτικός Σύμβουλος (της μείζονος μειοψηφίας) με αναπληρωτή του τον κ. ΘΕΟΔΩΡΊΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ του ΣΥΜΕΩΝ Δημοτικός Σύμβουλος (της μείζονος μειοψηφίας)

4. Η κα. ΜΙΣΩΡΗ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ πολίτης με την αρμοδιότητα του δημότη (ελάσσονος μειοψηφίας) με αναπληρώτρια της την κα. ΖΟΥΡΚΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ  πολίτης με την αρμοδιότητα του δημότη (ελάσσονος μειοψηφίας)

5. Ο κ. ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ δημότης με εμπειρία    στο χώρο της εκπαίδευσης με αναπληρώτρια του την κα. ΣΙΩΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ δημότισσα μεεμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης

6. Η κα. ΙΑΤΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΚΛΕΑΝΘΗ δημότισσα με εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης με αναπληρώτρια της την κα. ΒΑΜΒΑΚΗ ΑΝΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ δημότισσα με εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης

7. Ο κ. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΤΙΜΟΘΕΟΥ Διευθυντής σχολικής μονάδας 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αναπληρωτή του τον κ. ΚΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ Διευθυντής σχολικής μονάδας 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

8. Ο κ. ΤΟΠΟΥΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ Διευθυντής σχολικής μονάδας Δημοτικού Σχολείου Εξαπλατάνου, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αναπληρωτή του τον κ. ΝΑΤΣΚΟ ΧΡΗΣΤΟ Διευθυντής σχολικής μονάδας Ειδικού Σχολείου Αριδαίας, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

9. Η κα. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων (πρόεδρος του συλλόγου) 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας που είναι η μεγαλύτερη σχολική μονάδα, πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με αναπληρωτή της τον κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΓΕΩΡΓΊΟΥ εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων (αντιπρόεδρο του συλλόγου) 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας.

 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Έρευνα Απόψεων
banner_diavgia.png