ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ
Αρχική arrow ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ arrow ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 4/2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 4/2014 Εκτύπωση
 

Απόφαση 10 Αίτηση του κ. Μονογενίδη Κωνσταντίνου του Δημητρίου, για έκδοση νέας απόφασης, για την χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «Επιχειρήσεις Αναψυχής καθώς & επιχειρήσεις προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών» (Καφενείο), με έδρα την Τ.Κ. Πιπεριάς του Δήμου Αλμωπίας, λόγω λήξης της προηγούμενης απόφασης.

Απόφαση 11 Αίτηση του κ. Πέτσου Ευαγγέλου του Χρήστου, για έκδοση νέας απόφασης, για την χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «Επιχειρήσεις Μαζικής
εστίασης – προχείρου γεύματος» (Αναψυκτήριο – Μπουγατσάδικο), με έδρα την Τ.Κ. Τσάκων του Δήμου Αλμωπίας, λόγω λήξης της προηγούμενης απόφασης.

Απόφαση 12  Αίτηση της κ. Τζίνη Ιωάννας του Πέτρου, για έκδοση νέας απόφασης, για την χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «Επιχειρήσεις Αναψυχής καθώς & επιχειρήσεις προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών (ΚΑΦΕΝΕΙΟ) – Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης παρασκευής & διάθεσης πλήρους γεύματος (ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ), με έδρα την Τ.Κ. Σωσάνδρας του Δήμου Αλμωπίας, λόγω λήξης της προηγούμενης απόφασης.

Απόφαση 13  Αίτηση της κ. ΧΡΥΣΟΥ ΣΟΦΙΑΣ - ΜΑΡΙΑΣ του ΜΙΧΑΗΛ, για έκδοση νέας απόφασης, για την χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «ΛΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ)», με έδρα την Τ.Κ. Σωσάνδρας του Δήμου Αλμωπίας, λόγω λήξης της προηγούμενης απόφασης .

 

 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Έρευνα Απόψεων
banner_diavgia.png