ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ
Αρχική arrow ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ arrow ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 3/2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 3/2014 Εκτύπωση
 

Απόφαση 6 Αίτηση της κ. Μπόϊτση Δήμητρας του Πέτρου, για έγκριση χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας, για το κατάστημα <<Επιχειρήσεις Λιανικής & Χονδρικής Διάθεσης Τροφίμων>>(Παντοπωλείο - Πρατήριο Άρτου - Κρεοπωλείο - Οπωροπωλείο), με έδρα την Τ.Κ. Λυκοστόμου του Δήμου Αλμωπίας.

Απόφαση 7  Αίτηση της κ. Παπαπέτρου Μαρίας του Γεωργίου, για έγκριση χορήγησης  προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας, για το κατάστημα <<Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης & Χώρου Αναψυχής>>(Καφέ – Αναψυκτήριο), με έδρα την Τ.Κ. Θεοδωρακίου του  Δήμου Αλμωπίας.

Απόφαση 8 Έγγραφο του Τμήματος Περιβάλλοντος Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου, Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, σχετικά με ουσιώδης τροποποίηση των όρων λειτουργίας καταστήματος <<Καφετέρια>>, ιδιοκτησίας του κ. Σαλτσίδη Σωτηρίου του Χρήστου, που βρίσκεται στην Αριδαία.

Απόφαση 9  Έγγραφο του Τμήματος Περιβάλλοντος Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου,Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας,σχετικά με τη λειτουργία τεχνικών παιγνιών χωρίς την προβλεπόμενη νόμιμη άδεια σε κατάστημα του κ. Γκάγκου Κωνσταντίνου του Τραϊανού,που βρίσκεται στην Τ.Κ. Φιλώτειας.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Έρευνα Απόψεων
banner_diavgia.png